onsdag den 12. juni 2013

ISABEL MARANT


Ja, som nogen af jer sikkert godt ved, så lanceret H&M i går deres nye gæste designer til deres designerkollektion. Men til jer som endnu ikke ved det, ja så bliver den næste gæste designer hos H&M Isabel Marant!! WUHUUUU :D Det kan jo kun blive fantastisk. Glæder mig så meget til at se hvad de finder på. Kollektionen kommer til at byde på tøj og tilbehør til kvinder og teenager, samt en herrekollektion, som bliver Isabel Marants første herrekollektion nogensinde. Kollektionen bliver lanceret d. 14. november 2013 og den kommer til at være i ca. 250 butikker verden over. Så sæt kryds i kalenderen.

Til jer som ikke kender Isabel Marant, så er hun en fransk designer, der kom til verden i 1967. Født og opvokset i Paris. Hun begyndte at specialdesigne sit eget tøj, da hun stadig gik i gymnasiet. Isabel er uddannet fra det berømte Studio Bercot, hvor hun gik fra 1985 til 1987. Blot to år efter lanceret hun sin første smukke og accessoires serie, som førte til en strikkollektion i 1990, hvor efter hun i 1994 lanceret en hel kollektion i eget navn. Isabel Marant lavede sit første fashion show i 1995. Et show der vidste hendes spring/summer kollektion. Hendes cool stil bygger på en succesfuld nyfortolkning af den chikke parisermode, hvor hun blander urban attitude, boho-elegance og et strejf af rock'n'roll med ægte fransk charme. I år 2000 videre udviklede hun sit brand og startede Etoile, en mere casual og overkommelig serie. I dag driver Isabel Marant et internationalt og succesfuldt modehus med et netværk af butikker over hele verden.

Hvis i kunne tænke jer at se hende summer kollektion 2013, har jeg her lagt et link ind. Super fedt show!! :)
http://www.isabelmarant.com/en/collections/isabel-marant/summer-2013/

Good news! Isabel Marant is the new designer for H&M designercollection. I'm so excited to se how the collection gonna be. The collection is in the stores form the 14th November, so be ready. 

//Cathrine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...